Top

AANBIEDING staalband vanaf € 0,95

Staalprijzen zijn in de hele wereld steeds aan schommelingen onderhevig. Dus ook de inkoopprijs van staalband. Soms kunnen we nog enkele pallets voor een goedkopere staalprijs inkopen en dus ook voor een leuke prijs verkopen. 

De meeste bedrijven hanteren de laatste inkoop staalprijs om de verkoopprijs te bepalen. Dus ook de voorraad die ze nog hebben staan en goedkoop hebben kunnen inkopen gaat dan voor de duurdere huidige staalprijs de deur uit. 

Wij doen dat niet, maar gunnen het voordeel ook aan onze klanten. Hierdoor zal je dus regelmatig pallets op deze aanbiedings pagina zien die tegen een voordeliger prijs dan de huidige staalprijs verkocht kunnen worden. Soms hebben we nog een aantal pallets die vanaf € 0,95 per kilo verkocht worden. Aarzel niet te lang met bestellen want op is dan ook echt op!!! Gezien deze lage aanbiedingsprijs worden deze pallets NIET per losse rollen verkocht.

                            
HELAAS MOMENTEEL GEEN PALLETS IN DE AANBIEDING, KIJK BIJ DE CATEGORIëN WELKE PALLETS WE WEL OP VOORRAAD HEBBEN. 

WIL JE EEN BERICHT ONTVANGEN ZODRA ER WEER AANBIEDINGEN ZIJN VUL DAN LINKS JE E-MAIL ADRES IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN JE ONTVANGT BERICHT ZODRA ER WEER GOEDKOPE PALLETS ZIJN.